11 Januar

HEIIIII. Har ikke blogget på en stund . Har hatt så mye å gjøre i det siste, Prøve-eksamen og mye annet . Så har rett og slett ikke hatt tid eller orket . Vet ikke hva jeg skal blogge om heller . Har ikke så mye å skrive om . Men nå er heldigvis eksamen over for meg , og vi har fri onsdag og torsdag når resten av klassen har eksamen . DIGG . Så nå skal jeg bare slappe av og se den nye episoden av Pretty little liars", ELSKER DEN SERIEN! Noen andre enn meg som liker det? hvis dere ikke ser på det så bør dere virkelig se det en gang . Jeg fikk høre om serien av min kusine Cassandra (caass.blogg.no) , og jeg så en episode og da måtte jeg bare se resten! det var så spennede, tror jeg så 10 episoder på en helg hehee ..

Ellers i dag har jeg vært på skolen i 4 timer, hatt engelsk og gym ( sykt hard gymtime ) , har vondt i hele kroppen etter gymmen , klarer nesten ikke å bevege armene . I morgen kan jeg sikkert ikke gå opp trappene hjemme heller . Sånn er det å ikke være i form . Det skal skjerpes . Etter gymmen dro jeg til byn for å trene . Nå skal jeg kose meg og slappe av med serier, så vi snakkes :-)

Har dere hatt en fin dag?
4 kommentarer

cassandra - foto og mitt liv

11.jan.2011 kl.20:06

jepps! HELDIG som har fri :-D btw; episoden var drit gøy!

Sandra Emilie J Huske

11.jan.2011 kl.20:14

// takk for kommentar og venneforespørsel!:)

Caroline

11.jan.2011 kl.20:21

Ja, har det :)

Tilla 

11.jan.2011 kl.20:40

svar: tusen tusen takk :-D

Skriv en ny kommentar

jeanette & cassandra

jeanette & cassandra

18, Bergen

Heihei! Vi er to glade jenter fra Bergen på 18 og 16 år. Vi begge er veldig glad i mote, shopping og klær! Håper dere liker bloggen våres, snakkes.

Kategorier

Arkiv

hits