Jul

Heihei. Har ikke blogget på evigheter. Har ikke orket eller hatt blogglyst i det hele tatt. Jeg har heller ikke hatt så mye tid i det siste. I dag kom jeg hjem fra voss, der jeg har feiret jul med familien. Litt annerledes jul enn vanlig. Pleier å feire jul med familien hjemme i Bergen, men i år ble alt snudd rundt. Men det var faktisk veldig koselig. jeg var ganske skeptisk til å feire jul vekke fra hjemme, men det var ikke så annerledes alikevel når hele familien var med på tur. Jeg har fått utrolig mye fint, omtrent alt jeg har ønsket meg og mye mer. Skulle ønske jeg kunne skru tiden tilbake til julaften, det gikk så fort over. På lillejulaften så jeg selvfølgelig grevinnen og hovmesteren, det er så morsom (like morsomt hvert år), og julaften så jeg tre nøtter til askepott (får skikkelig julestemning av den filmen, ser den hver jul<3).
Hytten
Meg og Cassandra (caass.blogg.no) veldig dårlig bilde av mitt juleoutfit, haha. fant ingen andre...Alt i alt har jeg hatt en kjempe fin jul sammen med verdens beste familie på voss. Selv om det ikke var på tradisjonell måte, så var det en bra jul alikevel. Jeg ELSKER alt med julen, maten, tilbringe tid med familien, pakkene (hihi) og alt! Men det var ganske godt å komme hjem igjen og, var sinnsykt kaldt der. Vi hadde bare peis i stuen, så resten av hytten var ISKALD. men jeg overlevde. Kommer kanskje et innlegg i morgen om noen av julegavene jeg fikk.

Håper dere har hatt en fin jul! :-)

3 kommentarer

Cassandra

27.des.2010 kl.13:21

Fine bilder! Sitter forsatt her på Voss eg :D hihi! Var en kjempe koselige jul <3

Madina

09.jan.2011 kl.14:31

sv: tusen takk! :)

Nanne100

11.jan.2011 kl.21:19

Så flotte julebilder :)

Skriv en ny kommentar

jeanette & cassandra

jeanette & cassandra

18, Bergen

Heihei! Vi er to glade jenter fra Bergen på 18 og 16 år. Vi begge er veldig glad i mote, shopping og klær! Håper dere liker bloggen våres, snakkes.

Kategorier

Arkiv

hits